Logo Hetyna

Het team van Hetyna Lab

Valerio C.

Design/Developing
(Co-Founder)

Noa I.

Design/Marketing
(Co-Founder)

Joel I.

Project Manager
(Co-Founder)

Tommaso I.

Video maker/
Photography Artist

Wie zijn we en wat doen we

We zijn een dynamisch team bestaande uit jonge experts, rijk aan vastberadenheid en creativiteit, met als doel een nieuwe golf van innovatie en digitalisering te brengen. We werken voortdurend samen met internationale professionals uit alle categorieën, strevend om altijd een persoonlijke relatie met klanten te creëren, omdat we niet alleen IT-specialisten zijn, we zijn mensen, en dat is de kracht van ons bedrijf. Samenwerken met Hetyna betekent zich gesteund en begeleid voelen van begin tot eind van elk project door vriendelijke gezichten die niet alleen uitstekende resultaten leveren, maar ook een gelukkige herinnering achterlaten in de gedachten van ondernemers.

Onze diensten

Onze missie

Een bedrijf gewijd aan technologische innovatie en toonaangevende IT-diensten. We hebben als missie om ongekende niveaus van innovatie naar de wereld te brengen. We zijn voortdurend in beweging en streven naar voortdurende updates en onbeperkte experimentatie, om onze klanten – zowel kleine ondernemers als grote bedrijven – een solide basis te bieden voor het creëren van een succesvol bedrijf dat kan concurreren met de grootste IT-reuzen.

Onze projecten

Enkele van onze recente projecten

Image

Flexoo is een platform dat mensen verbindt met verdienmogelijkheden voor korte werkperiodes in verschillende sectoren. Flexoo kan worden gebruikt via de toegang tot de website die leidt naar de webapp, of door eenvoudigweg de app te downloaden op iOS- of Android-apparaten.

Flexoo

– App iOS & Android
– Aangepaste software
– Website en webapp

Image

DGTLMENU is een online service die een digitaal menu aanbiedt met tal van handige functies in de horeca en daarbuiten. Gebruikers kunnen zelfstandig een digitaal menu met QR-code maken en hun klanten in staat stellen om rechtstreeks vanaf hun mobiele telefoon te bestellen. Daarnaast biedt het een interface voor het beheer van tafels en bestellingen met een geïntegreerde kassasysteemoplossing.

DGTLMENU

– Web App
– Aangepaste software
– Digitale marketing

Image

Fast & Pasta is een Italiaans bedrijf met vestigingen in Nederland en opereert in de horecasector met verschillende verkooppunten. Klanten van Fast & Pasta kunnen rechtstreeks bestellen via de website, die niet alleen bestellingen en afhaalmaaltijden beheert, maar ook de benodigde tijd voor bezorging en bereiding van gerechten, controle van de service op basis van postcode, en biedt een gebruikerservaring vergelijkbaar met bekende bezorgdiensten aan huis.

Fast & Pasta

– Web App
– Beheersysteem
– Leveringssysteem

Image

SAAS-X is een van de nieuwste producten van het merk Hetyna. Het is een uitgebreide suite met veel handige functies om online diensten zoals SaaS, WebApp, websites en meer te beheren. Het is een voorgemaakte en aanpasbare dashboard die geschikt is voor elk bedrijf en elke behoefte. Het omvat functies zoals klantenbeheer, factuurbeheer, klantchat en nog veel meer.

SAAS-X

– Web App
– Aangepaste software
– Sjabloonbouw

Image

Tikeex is een platformmodel voor evenementen dat een gebruikersvriendelijke interface biedt en een interactieve kaart toont met beschikbare evenementen in de buurt van de gebruiker. Tikeex is beschikbaar als een starter-pack van Hetyna en kan worden aangepast aan elk merk of bedrijfsmodel dat relevant is voor de situatie. Het is ons eerste sjabloon voor toekomstige “no-code” MVP’s en is beschikbaar op de officiële Bubble-marktplaats.

Tikeex

– Web App
– Aangepaste software
– Sjabloonopbouw

Image

Redbot is een gepatenteerd apparaat dat de lucht volledig verwijdert uit een gedeeltelijk gebruikt vat terwijl de vloeistof wordt afgetapt.

Red-Bot

– Website
– Branding
– 3D Design

Praat met een expert, plan een afspraak

Weet je niet waar te beginnen? Praat met onze experts en ontvang persoonlijk advies. Boek nu een gratis telefoongesprek!

Boek en telefoongesprek

Volg onze stappen voor een succesvol project

 • 1

  Brainstormen en vereistenanalyse

  Plan een vergadering met jou om jouw doelen te bespreken en de vereisten van jouw project te analyseren. Met deze aanpak kunnen we een op maat gemaakte oplossing creëren die voldoet aan jouw behoeften. Je ontvangt binnen 1 week een gedetailleerde offerte.

 • 2

  Prototyping en projectontwikkeling

  Nadat we de vereisten van jouw project hebben geanalyseerd, beginnen we met het ontwerpen en ontwikkelen. Tijdens deze fase houden we je voortdurend op de hoogte van de voortgang.

 • 3

  Testen en debuggen

  Zodra de ontwikkeling is voltooid, testen we het product om ervoor te zorgen dat alles correct werkt. Eventuele problemen die zich voordoen, worden opgelost tijdens de debugfase.

 • 4

  Productlancering

  Nadat we hebben getest en eventuele problemen hebben opgelost, is het product klaar voor lancering. In deze stap zorgt ons team voor het opzetten van de productieomgeving en het installeren/vrijgeven van het product.

 • 5

  Ondersteuning na de lancering

  Wij bieden voortdurende ondersteuning na de lancering van het product. Eventuele problemen of bugs die zich voordoen, worden snel opgelost door ons team. Je kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen voor het voortdurend beheer van jouw project.

Waarom kiezen voor Hetyna Lab?

Softwarebedrijf

Wij zijn een softwareontwikkelingsbedrijf. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om je te helpen jouw doelen te bereiken. We staan klaar om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden!

Internationaal team

Wij zijn een meertalig team bestaande uit professionals uit verschillende delen van de wereld. We spreken Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans en natuurlijk Nederlands. Bereik jouw doelen in verschillende delen van de wereld!

Volledige dekking

Wij bieden een volledig scala aan diensten voor de transformatie van jouw online bedrijf. Wat jouw behoeften ook zijn, wij staan klaar om effectieve en innovatieve oplossingen te bieden!

Beste partners

Wij werken samen met de beste partners in de branche en blijven op de hoogte van de nieuwste geavanceerde technologieën. Met ons kun je een stap voor blijven op de concurrentie!

Gratis consult

Wij bieden gratis consult om je te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over de transformatie van jouw online bedrijf. We zijn een betrouwbare partner die zich inzet om jouw groeipad te ondersteunen.

Professionele ondersteuning

Ons bedrijf staat garant voor hoogwaardige professionele ondersteuning. We staan klaar om competente en tijdige technische ondersteuning te bieden, zowel tijdens de implementatie van onze diensten als gedurende jouw hele zakelijke traject.

Ontwerp, prototypen, ontwikkelen en promoten van jouw idee

Wij bieden jou onze kennis en ervaring om jou te helpen succes te behalen. We bieden niet alleen diensten op het gebied van conceptontwikkeling, prototyping en ontwikkeling, maar ook advies op het gebied van marketing en beheer van het eindproduct.