Logo Hetyna

Ontwikkelingsdiensten: Baanbrekende oplossingen voor de digitale transformatie van jouw bedrijf

Digitale transformatie is essentieel om jouw bedrijf te laten groeien. Wij bieden op maat gemaakte ontwikkelingsdiensten die je helpen bij het creëren van op maat gemaakte softwareoplossingen, websites, mobiele apps en meer, om meer efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid te behalen. Ons team van experts ondersteunt je in elke fase van het ontwikkelingsproces en biedt je baanbrekende oplossingen voor de digitale transformatie van jouw bedrijf.

Tecnologie all’avanguardia

Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen

Responsive

Ontworpen voor elk apparaat

UX Design

Ontwerp gericht op de gebruiker

iOS- en Android-app

Wij ontwikkelen native apps voor iOS- en Android-apparaten die geavanceerde functies en een intuïtieve interface bieden. Breng jouw idee naar een hoger niveau met een op maat gemaakte mobiele app.

Maatwerksoftware”.

Wij creëren op maat gemaakte software om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, waarmee we processen automatiseren en bedrijfsactiviteiten vereenvoudigen. Krijg een efficiënte en schaalbare softwareoplossing.

Platform/Webapplicatie

Wij ontwikkelen op maat gemaakte webapplicaties en marktplaatsplatforms die voldoen aan jouw specifieke behoeften. We bieden interactieve en krachtige oplossingen om de gebruikerservaring te verbeteren en de efficiëntie van jouw bedrijf te verhogen.

E-Commerce

Wij creëren online winkels die de aandacht van jouw klanten trekken en een naadloze winkelervaring bieden. Krijg een betrouwbaar en op maat gemaakt e-commerceplatform om jouw online bedrijf te laten groeien.

Website

Wij creëren op maat gemaakte en cutting-edge websites met behulp van de beste beschikbare technologieën. Ontdek hoe je jouw bedrijf een vleugje innovatie kunt geven en een betere start kunt maken voor jouw onderneming.

Praat met een expert, plan een afspraak

Weet je niet waar te beginnen? Praat met onze experts en ontvang persoonlijk advies. Boek nu een gratis telefoongesprek!

Boek en telefoongesprek

Volg onze stappen voor een succesvol project

 • 1

  Brainstormen en vereistenanalyse

  Plan een vergadering met jou om jouw doelen te bespreken en de vereisten van jouw project te analyseren. Met deze aanpak kunnen we een op maat gemaakte oplossing creëren die voldoet aan jouw behoeften. Je ontvangt binnen 1 week een gedetailleerde offerte.

 • 2

  Prototyping en projectontwikkeling

  Nadat we de vereisten van jouw project hebben geanalyseerd, beginnen we met het ontwerpen en ontwikkelen. Tijdens deze fase houden we je voortdurend op de hoogte van de voortgang.

 • 3

  Testen en debuggen

  Zodra de ontwikkeling is voltooid, testen we het product om ervoor te zorgen dat alles correct werkt. Eventuele problemen die zich voordoen, worden opgelost tijdens de debugfase.

 • 4

  Productlancering

  Nadat we hebben getest en eventuele problemen hebben opgelost, is het product klaar voor lancering. In deze stap zorgt ons team voor het opzetten van de productieomgeving en het installeren/vrijgeven van het product.

 • 5

  Ondersteuning na de lancering

  Wij bieden voortdurende ondersteuning na de lancering van het product. Eventuele problemen of bugs die zich voordoen, worden snel opgelost door ons team. Je kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen voor het voortdurend beheer van jouw project.

Waarom kiezen voor Hetyna Lab?

Softwarebedrijf

Wij zijn een softwareontwikkelingsbedrijf. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om je te helpen jouw doelen te bereiken. We staan klaar om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden!

Internationaal team

Wij zijn een meertalig team bestaande uit professionals uit verschillende delen van de wereld. We spreken Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans en natuurlijk Nederlands. Bereik jouw doelen in verschillende delen van de wereld!

Volledige dekking

Wij bieden een volledig scala aan diensten voor de transformatie van jouw online bedrijf. Wat jouw behoeften ook zijn, wij staan klaar om effectieve en innovatieve oplossingen te bieden!

Beste partners

Wij werken samen met de beste partners in de branche en blijven op de hoogte van de nieuwste geavanceerde technologieën. Met ons kun je een stap voor blijven op de concurrentie!

Gratis consult

Wij bieden gratis consult om je te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over de transformatie van jouw online bedrijf. We zijn een betrouwbare partner die zich inzet om jouw groeipad te ondersteunen.

Professionele ondersteuning

Ons bedrijf staat garant voor hoogwaardige professionele ondersteuning. We staan klaar om competente en tijdige technische ondersteuning te bieden, zowel tijdens de implementatie van onze diensten als gedurende jouw hele zakelijke traject.

Ontwerp, prototypen, ontwikkelen en promoten van jouw idee

Wij bieden jou onze kennis en ervaring om jou te helpen succes te behalen. We bieden niet alleen diensten op het gebied van conceptontwikkeling, prototyping en ontwikkeling, maar ook advies op het gebied van marketing en beheer van het eindproduct.